Zonnepanelen van Energie Studio

 • Gegarandeerd de beste deal
 • Wij regelen alles van A tot Z
 • Altijd duidelijk en persoonlijk advies

Vraag de gratis zonnepanelen dakscan aan!

 • Vrijblijvend zonnepanelen advies
 • Betaal 0% btw; regeling bij particulieren
 • Ontdek wat u kunt besparen
Binnen enkele seconden geregeld!

Zonnepanelen van Energie Studio

Ervaar onze persoonlijke service

Bij Energie Studio staat persoonlijke aandacht voorop. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Ontvang het beste advies voor uw dak

Of u nu wilt besparen op energiekosten of uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, zonnepanelen zijn een rendabele investering. Onze deskundige installateurs staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen en installeren van een op maat gemaakt zonnepanelensysteem.

zonnepanelen

Snelle installatie

Wil u zonnepanelen op uw dak? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk starten met besparen! Wij leveren uit voorraad en kunnen snel installeren.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij garanderen topkwaliteit zonnepanelen en een professionele installatie. Onze installateurs zorgen ervoor dat alles perfect is aangesloten en optimaal werkt.

De beste deal

Onze experts vinden de meest voordelige oplossing die perfect past bij uw behoeften en situatie. Zo bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Slim investeren met zonnepanelen

Met zonnepanelen geniet u van lagere energiekosten, doordat u minder afhankelijk bent van traditionele energiebronnen. De investering verdient u gemiddeld binnen 7 jaar terug, waarna u bijna 20 jaar lang kunt profiteren van gratis stroom!

Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van uw woning, dragen ze bij aan een beter energielabel en draagt u met zonnepanelen ook nog eens bij aan een beter milieu.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Bij het bepalen van het aantal zonnepanelen op uw dak is uw (toekomstige) stroomverbruik van groot belang. Neem een kijkje op uw energierekening en let op het vermelde stroomverbruik. Denk ook alvast na over uw toekomstige stroombehoefte.

Bijvoorbeeld, als u kiest voor 6 zonnepanelen, kunt u jaarlijks ongeveer 1.800 kWh aan groene energie opwekken, wat overeenkomt met het verbruik van een gemiddeld huishouden. En als u kiest voor 10 zonnepanelen, kunt u zelfs nog meer energie genereren, tot wel 3.500 kWh per jaar.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

In maar 3 stappen zonnepanelen op uw dak

Snel zonnepanelen laten plaatsen? Vraag dan nu een offerte aan.

1
Persoonlijk advies
Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een op maat gemaakt advies en voorstel. Onze experts analyseren uw dak grondig en bepalen het optimale aantal zonnepanelen dat geplaatst kan worden.
2
Installatie van uw zonnepanelen
Na uw akkoord plannen wij samen met u de installatiedag in, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Vanaf dat moment begint uw dak zelf energie op te wekken!
3
Ook na installatie staan wij voor u klaar

Na de installatie blijven wij graag voor u klaarstaan. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan om uw zonnepanelen in topconditie te houden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Zonnepanelen binnen een dag geïnstalleerd

Snelle levering en installatie

Wij begrijpen dat u snel wilt genieten van de voordelen van uw zonnepanelen. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van onze hoogwaardige zonnepanelen en plannen we de installatie binnen één dag. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte plaatsing, zodat u snel kunt profiteren van duurzame energieopwekking.

De voordelen van zonnepanelen
zonnepanelen aalsmeer app

Volg uw energieproductie op de voet

Live inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen

 • Super makkelijk in gebruik
 • Bekijk live wat uw zonnepanelen opbrengen

Na het succesvol plaatsen van de zonnepanelen op uw dak krijgt u direct toegang tot onze handige app. Met deze app kunt u nauwkeurig volgen hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken en hoeveel u verbruikt.

Zo heeft u altijd inzicht in uw energieproductie en -gebruik, en kunt u de impact van uw zonnepanelen op het milieu en uw energierekening volgen. 

Ontvang vrijblijvende offerte

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Overweegt u zonnepanelen? Ons team van experts staat klaar om u te helpen.

 • Installatie door vakspecialisten
 • Geen lange wachttijden
 • Altijd persoonlijke communicatie & advies

Wat onze klanten zeggen

FAQ

Ook interesse in zonnepanelen?