Warmtepomp

Bespaar nu geld en verminder uw gasverbruik met een duurzame warmtepomp.

Wilt u een lagere energierekening?

Steeds meer mensen stappen over op gasvrij wonen met behulp van warmtepompen. Ontdek hoe dit duurzame alternatief u onafhankelijk maakt van schommelende gasprijzen terwijl u bespaart op de energierekening. Maak uw woning direct duurzamer en profiteer van aantrekkelijke subsidies bij de aanschaf van een warmtepomp. Doe ook mee aan een groenere toekomst!

warmtepomp
warmtepomp1

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Voordelen van een warmtepomp

De keuze voor een warmtepomp wordt steeds aantrekkelijker, vooral in een tijd waarin gasprijzen stijgen en de energierekening mee omhoog gaat. Een warmtepomp biedt niet alleen lagere gaskosten, maar minimaliseert ook uw CO2-uitstoot, en vormt een belangrijke stap op weg naar gasloos wonen.

  • Bespaar honderden euro's op uw gasverbruik
  • Comfortabel en gezond binnenklimaat in uw huis
  • Aantrekkelijke subsidies
  • Goed voor de planeet

Een warmtepomp duur?
Niet met subsidie!

Ontdek de financiële voordelen van de ISDE-subsidie! Met deze regeling kunt u aanzienlijk besparen op de aanschaf van uw warmtepomp. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van deze waardevolle subsidie, zodat u kunt genieten van een duurzaam en comfortabel huis zonder hoge kosten.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater.

Warmtepompen zijn slimme apparaten die warmte verplaatsen van een koude naar een warmere plek. Ze halen warmte uit de lucht, de grond of zelfs het grondwater en verhogen deze warmte met behulp van compressie, wat vergelijkbaar is met hoe een omgekeerde koelkast werkt. De warmte wordt vervolgens via een leidingsysteem naar uw huis gebracht.

Het maakt niet uit of het winter of zomer is, een warmtepomp kan uw huis verwarmen of koelen met behulp van deze efficiënte methode om warmte over te brengen. Het beste van alles is dat dit hele proces volledig op elektriciteit werkt, zonder dat u gas nodig heeft.

warmtepomp intergas
Intergas Xtend hybride warmtepomp (split) 5 kW
zonnepanelen

Hoeveel kost een warmtepomp?

Met een warmtepomp vervang je het gasverbruik door stroom. Daarmee ben je een stuk goedkoper uit.

De kosten van een warmtepomp kunnen variëren, afhankelijk van het type, de omvang en de installatie. Een hybride warmtepomp is vaak voordeliger dan een volledig elektrische warmtepomp, omdat je je cv-ketel niet hoeft te vervangen. Gemiddeld kunnen de kosten variëren van € 2.000 tot € 20.000, afhankelijk van de specificaties van de warmtepomp die je kiest.

Maar goed nieuws!
Er zijn subsidies, zoals de ISDE subsidie, en belastingvoordelen beschikbaar. Over het algemeen is het realistisch om te verwachten dat je je investering binnen 5 tot 10 jaar terugverdient dankzij de energiebesparingen en de beschikbare subsidie. 

Ontvang vrijblijvende offerte

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Overweegt u een warmtepomp voor uw huis? Ons team van experts staat klaar om u te helpen.
  • Installatie door vakspecialisten
  • Altijd persoonlijke communicatie & advies

Wat onze klanten zeggen

FAQ

Ook interesse in een warmtepomp?