Zonnepanelen
zakelijk

  • Verduurzaam uw bedrijf
  • Bespaar op de energierekening
  • Deskundig advies op maat

Zonnepanelen
zakelijk aanschaffen

Een duurzame investering

Denkt u na over investeren in zonnepanelen? Steeds meer ondernemers plaatsen zonnepanelen op het dak van hun bedrijf. En dat is niet gek, want het aanschaffen van zonnepanelen is een duurzame investering. Juist de zakelijke markt heeft vaak bedrijfspanden die zeer geschikt zijn voor zonnepanelen. 

Groen ondernemen is niet alleen een duurzame investering, het is ook nog eens goed is voor het imago van uw bedrijf.

De voordelen van zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen brengt een hoop voordelen met zich mee. Met een gemiddeld rendement van 20% verdient u elke dag geld met uw dak. En met een terugverdienperiode van een jaar of 7 heeft u zo’n twintig jaar gratis stroom.

De overheid moedigt verduurzamen aan met belastingvoordeel en subsidies waardoor u als bedrijf kunt rekenen op interessante aanvullende voordelen.

Zakelijke zonnepanelen voor elke situatie

Wat uw situatie ook is, elke ondernemer staat voor de uitdaging om te verduurzamen. Wij adviseren wat de beste oplossing is voor uw situatie. 

  • VVE’S
  • Woningcorporaties
  • Vastgoedeigenaren

In 3 stappen zakelijk zonnepanelen aanschaffen

STAP 1
Persoonlijk advies

Na een kennismakingsgesprek krijgt u van ons een persoonlijk advies en voorstel. Wij analyseren het dak en bepalen hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden.

STAP 2
Installatie zonnepanelen

Na akkoord nemen wij de installatiedag door zodat u precies weet waar u aan toe bent. De  zonnepanelen installatie wordt vervolgens geplaatst en aangesloten. Vanaf dat moment wekt uw dak zelf energie op!

STAP 3
Onderhoud & Support

Na installatie zijn wij uiteraard beschikbaar voor onderhoud. Hiervoor bieden wij diverse onderhoudscontracten aan. En is er support nodig? Dan staan wij natuurlijk direct voor u klaar.

Benieuwd wat zonnepanelen
voor u kunnen betekenen?

Vraag nu direct uw persoonlijke en vrijblijvende voorstel aan

Zakelijk investeren
in zonnepanelen

Zet de volgende stap naar een duurzaam bedrijf met uw eigen opgewekte energie. Wij helpen graag om al uw vragen te beantwoorden en adviseren u vrijblijvend. Neem contact met ons op of bel direct naar 06 2129 1121.